Referenssit

Suupohjan Ilmastointi ja Pelti Oy (SIP) on pohjanmaalla toimiva ilmastointiurakoitsija. Yhtiö on perustettu vuonna 1977 ja sillä on toimipisteet Kauhajoella ja Seinäjoella.


Koulukeskus, Kankaanpää

2011

Suupohjan Ilmastointi ja Pelti suoritti ilmanvaihdon kokonaisurakan osana Kankaanpään koulukeskuksen saneerausta. Koulukeskuksessa on monia eri kädentaitoihin liittyviä luokkatiloja ja siksi kohteeseen asennettiin tavallista mittavammat kohdepoistolaitteet.


UIMAHALLI, KRISTIINANKAUPUNKI

2010

Suupohjan Ilmastointi ja Pelti suoritti ilmanvaihdon kokonaisurakan Kristiinankaupungin uuden uimahallin rakennushankkeessa. Hankkeen pääurakoitsija oli Skanska. Erikoisuutena hankkeessa oli että, ilmastointikanavien materiaalina käytettiin sinkityn pellin sijaan meriveden kestävää alumiinipeltiä.


VALIO OYJ, SEINÄJOEN TEHDAS

2008

Suupohjan Ilmastointi ja Pelti suoritti ilmanvaihdon sivu-urakan osana Valion Seinäjoen tehtaan laajennusta. Mm. elintarviketeollisuuden puhtausvaatimusten (P1-puhtausluokka) vuoksi hanke oli haastava, mutta valmistui laadukkaasti ja aikataulussa.


TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN KESKUSSAIRAALA, SYÖPÄSAIRAALA

2007

TAYS

Suupohja Ilmastointi ja Pelti suoritti osana Syöpäsairaalan uudisrakennushanketta ilmanvaihdon sivu-urakan. Hankkeen pääurakoitsijana toimi PEAB Oy. Hankkeessa tuli noudattaa P1-puhtausluokkaa. Hanke toteutettiin useiden eri toimijoiden kanssa yhdessä toimien. Vaativa ilmanvaihtourakka suoritettiin laadukkaasti ja aikataulussa muun hankkeen kanssa.

Ajankohtaista :: Ota yhteyttä